Taidetta luonnossa   

Korpimatka

Kävelymuotoinen tanssi- ja musiikkiesitys Kiteen erä- ja riistapolulla

Korpimatka on esityksellinen taidekävely luonnossa. Esityksen lähtökohtana on ihmisen ja luonnon suhde.

Korpimatkassa osallistujat kävelevät polulla esiintyjien johdolla ja seuraavat välillä esityksellisiä osuuksia. Tanssin, musiikin ja hiljentymisen avulla eräpolun metsäluonto näyttäytyy uudenlaisessa valossa ja osallistujat saavat syventää omaa luontosuhdettaan taidekokemuksen kautta.

Liput: 15e / 12e alennusryhmä koskee alle 18-vuotiaita, eläkeläisiä ja taiteen ammattilaisia. Ryhmälippu (5 hlö) 50e. Lippu sisältää kahvitarjoilun.

Paikka: Kiteen erä- ja riistapolku, Anttilantie 4 b, 82380 Kitee

Ajo-ohje: Valtatie kuudelta käännytään Tolosenmäen risteyksessä Rääkkylään vievälle tielle (482). Sitä ajetaan 3,1 km, kunnes on viitta vasemmalle Kiteen erä- ja riistapolku (Anttilantie). Sitä ajetaan 400 m, sitten vasemmalle eräpolun viitta. Ajetaan 800 m erä- ja riistapolun portille, jonka vieressä on pysäköintipaikka.

Lippuvaraukset: hanna@osiristeatteri.fi / 050 531 4717 (viestillä). Esityksen kesto noin 2h.

Korpimatka-esitys tapahtuu Kiteen erä- ja riistapolulla, noin 2,5km pituisen reitin varrella.

Esityksen sisällöstä vastaavat tanssi- ja teatteritaiteilijat Riikka Siirala ja Hanna Pihko sekä muusikko Kaisa Siirala (saksofoni, huilu).

Esityksellä on säävaraus, kovalla sateella tai myrskyllä esitys pyritään siirtämään toiseen ajankohtaan. Korpimatka -esitys sopii kaikille yli 8-vuotiaille, jotka jaksavat kävellä 2,5 km matkan maastossa. Reitti ei ole esteetön. Esitys kulkee luontopolulla ja sisältää jyrkän ylä- ja alamäen.

Katso Korpimatkan traileri

Esityksen tekemistä on tukenut Taiteen edistämiskeskus. Korpimatka toteutetaan yhteistyössä Kiteen kaupungin kulttuuripalveluiden sekä Muljulan Kyläyhdistyksen kanssa.

 

 

“Täysin ainutlaatuinen kokemus”

 

 

“Kuin laatuviini”