Osiris Ensemble   

Korpimatka

Kävelymuotoinen tanssi- ja musiikkiesitys Kiteen erä- ja riistapolulla

Kiteellä voi elo-syyskuussa kokea taidenautinnon metsässä tanssin ja livemusiikin parissa. Korpimatka on esityksellinen taidekävely luonnossa. Esityksen lähtökohtana on ihmisen ja luonnon suhde.

Korpimatkassa osallistujat kävelevät polulla esiintyjien johdolla ja seuraavat välillä esityksellisiä osuuksia. Tanssin, musiikin ja hiljentymisen avulla eräpolun metsäluonto näyttäytyy uudenlaisessa valossa ja osallistujat saavat syventää omaa luontosuhdettaan taidekokemuksen kautta.

Korpimatka -esitykset:
Pe 4.8. klo 18, La 5.8. klo 15 ja Su 6.8. klo 15
La 9.9. klo 15 ja Su 10.9. klo 15

Paikka: Kiteen erä- ja riistapolku, Anttilantie 4 a, 82380 Kitee
Liput: 15e / 12e alennusryhmä koskee alle 18-vuotiaita, eläkeläisiä ja taiteen ammattilaisia. Ryhmälippu (5 hlö) 50e. Lippu sisältää kahvitarjoilun.

Lippuvaraukset: Kahvila Wilhelmiina / hanna@osiristeatteri.fi / 050 531 4717. Esityksen kesto noin 2h.

Korpimatka-esitys tapahtuu Kiteen erä- ja riistapolulla, noin 2,5km pituisen reitin varrella. Esityksen sisällöstä vastaavat tanssi- ja teatteritaiteilijat Riikka Siirala ja Hanna Pihko sekä muusikko Kaisa Siirala (saksofoni, huilu).

Esityksellä on säävaraus, kovalla sateella tai myrskyllä esitys pyritään siirtämään toiseen ajankohtaan. Korpimatka -esitys sopii kaikille yli 8-vuotiaille, jotka jaksavat kävellä 2,5 km matkan maastossa. Esitys kulkee luontopolulla, mutta reitti ei ole esteetön.

Esityksen tekemistä tukee Taiteen edistämiskeskus. Korpimatka toteutetaan yhteistyössä Kiteen kaupungin kulttuuripalveluiden sekä Muljulan Kyläyhdistyksen kanssa.