Taidetta luonnossa   

Pihlajamatka

Pihlajamatkan esitykset jatkuvat kesällä 2024!

Pihlajamatka on elämyksellinen taidekävely Pihlajamäen urbaanissa lähiöluonnossa. Teos sisältää kävelyä, esityksellisiä osuuksia sekä ohjattuja läsnäolotuokioita. Pihlajamatkan maisemallisia erityispiirteitä ovat korkeat kalliot ja ensimmäisen maailmansodan aikaiset juoksuhaudat. Teoksessa etsimme rauhoittumisen, pysähtymisen ja läsnäolon mahdollisuuksia moottoritien kohinan ja korkeiden kerrostalojen keskellä. Taiteen – tanssin ja musiikin avulla tuttu lähiluonto näyttäytyy uudenlaisessa valossa.

Pihlajamatkalla on mukana kaksi tanssijaa ja muusikko.

Katso Pihlajamatkan traileri

Teoksen ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Hanna Pihko ja Riikka Siirala ja musiikista Charlotta Hagfors ja Kaisa Siirala.

Pihlajamatka kulkee kävelytiellä, poluilla sekä kalliolla. Reitin pituus on noin kilometri, reitti ei ole esteetön. Pihlajamatkan kesto on noin 1,5 h. Säävaraus, kovalla sateella tai myrskyllä esitys siirretään toiseen ajankohtaan. Esitystä suositellaan kaikille yli 7-vuotiaille.

Lähtö Pihlajamäen Hiidenkirnuilta, osoite: Rapakiventie 1. Paikalle pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä (esim. bussi 70 ja 71).

Pihlajamatka on osa Helsingin mallin aluehanketta Pihlajamäen/Pihlajiston alueelle 2022-2024.

 

 

“Pihlajamatkalla tuli ajaton oli. Oli vain tämä hetki.”

 

 

“Hieno elämyksellinen taidekävely Pihlajamäen kallioilla. Esitys sisälsi tanssia, musiikkia ja runsaasti mindfulnessia. Lämmin suositus!”

 

 

“Tämän esityksen myötä rakastuin uudestaan Helsinkiin.”

 

 

“I felt really timeless on the Rowan Journey. There was just this moment.”