Eri ikäpolvet yhdessä   Esitykset vauvoille   Loiske Ensemble   

Vahva ja hellä

Tanssi- ja musiikkiesitys eri ikäpolville yhdessä.

Esityksessä voi nauttia yhdessäolosta, kohtaamisesta sekä taide-elämyksestä yhtä aikaa.

Vahva ja hellä -teos käsittelee tanssin ja musiikin keinoin vahvuuden ja hellyyden, voiman ja haurauden kokemusta läpi elämän ja sen ääripäissä. Esityksen lähtökohtana ovat aistikokemukset, jotka kantavat meitä vauvasta vanhuuteen. Esitys on rakennettu sukupolvien välille siten, että siitä voivat nauttia yhtä aikaa niin vauvaperheet kuin seniorit.

Vahva ja hellä sai ensi-iltansa elokuussa 2020 korona-ajan keskellä ja sitä on esitetty sisätiloissa sekä ulkona. Esitys on kiertänyt mm. hoivayhteisöissä esiintymässä ikäihmisille ja kulttuuritiloissa vauvaperheille ja senioreille.

Esitystä voi tilata esimerkiksi palvelutaloihin, hoivayhteisöihin tai kulttuuritaloihin. Esiinnymme sisätiloissa ja kesäkaudella myös ulkona.

Lue lisää OSIRIS teatterin Ikä ja yhteys -teemasta ja toimintamallista. TÄÄLTÄ

Kuuntele Vahva ja hellä taiteilijoiden Podcast TÄÄLTÄ
Podcast-jaksossa tanssi- ja teatteritaiteilija Riikka Siirala ja muusikko Mari Kätkä keskustelevat taiteen tekemisestä, kokemisesta ja sen vaikuttavuudesta iäkkäille.

Vahva ja hellä osallistavissa työpajoissa lauletaan, tanssitaan ja nautitaan musiikista ja liikkeestä yhdessä. Jokainen voi osallistua omalla tavallaan. Tanssi Riikka Siirala, musiikki Mari Kätkä.

 

Esityksestä sanottua

“Tuntui sydämessä saakka”

“Kyllä taiteen voima on ihmeellinen!”

“Kaikki krempat unohtuivat esityksen ajaksi täysin”

“Voiteli sielua ja mieltä”

“Monitasoinen ja upea esitys, jossa eri ikäiset katsojat kohtaavat toisensa”

“Ihanat musiikit ja kaunista tanssia. Esitys liikutti ja kosketti.”