Hyvää vuotta 2023 OSIRIS teatterin ystäville!

Uusi vuosi on alkanut uusin tuulin OSIRIS teatterin johtajan vaihtuessa! Tanssi- ja teatteritaiteilija Riikka Siirala aloitti teatterinjohtajana 1.1.2023, kun teatterin perustaja ja pitkäaikainen johtaja Liisa Isotalo luopui tehtävästään. Lue lisää johtajanvaihdoksesta aiemmista uutisistamme!

Uuden teatterinjohtajan esittely TÄÄLTÄ

Historiakatsaus menneeseen TÄÄLTÄ

 

Vuosi 2023 tuo ohjelmistoon neljä uutta ensi-iltaa. Teatteri tulee toimimaan entiseen tapaansa kiertävänä teatterina eri ympäristöissä. Taidetta luonnossa -teemaiset esitykset saavat jatkoa, kun Pihlajamäen ja Pihlajiston alueelle toteutetaan lapsille suunnattu Vaahteramatka ja Kiteelle Muljulan luonto- ja eräpolulle valmistetaan luonnossa liikkuva Korpimatka-esitys. Iäkkäille ja eri ikäpolville yhdessä on tulossa lisää ohjelmistoa metsäteemaisen Metsän sylissä ja Kesäjuhlat -esitysten myötä.

Vuoden 2023 aikana toimimme ja esiinnymme laajalti ympäri Suomea: Helsingissä erityisesti Pihlajamäen ja Pihlajiston alueilla, laajemmin pääkaupunkiseudulla, Jyväskylän Korpilahdella, Pohjois-Karjalassa Kiteellä, Satakunnassa sekä muilla paikkakunnilla. Esityksiä tulee olemaan ulkona luonnossa, kulttuuri- ja teatteritiloissa, hoivayhteisöissä, kouluissa, päiväkodeissa sekä mm. asukastaloissa.

Lisätietoa esityksistä löydät etusivun Esitykset-valikosta sekä Esityskalenterista, jonne tiedot tulevista ensi-illoista ja esityspäivistä päivittyvät pikkuhiljaa. Tiesitkö, että Tilausesitysten kaupasta voit tilata oman esityksen yhteisöllesi? Voit myös kysyä meiltä eri esityksiä keikalle tai ehdottaa esityspaikkaa, jossa toivoisit meidän vierailevan!

 

Valoisaa uutta vuotta ja tervetuloa esityksiin!

 

Yhteystiedot:

osiris@osiristeatteri.fi

p. 050 337 5927

 

Kuva: Ahmed Alalousi
Kuvassa Charlotta Hagfors ja Riikka Siirala Metsän sylissä -esityksestä (ensi-ilta 2023)