Taidetta luonnossa- esityskausi on päättynyt

Talvitauon aika

Luonnossa tapahtuva esitys- ja retkitoimintamme jää talven ajaksi tauolle. Vuonna 2023 olemme saaneetkin olla runsaasti ulkona, mikä on ollut ihanaa!

Keväällä aloitimme Vaahteramatka-esityksen työstämisen. Harjoituksissa satoi välillä lunta ja välillä vettä, mutta tunnelma pysyi kaikesta huolimatta korkealla. Vaahteramatkaa esitettiin toukokuussa Pihlajamäen ja Pihlajiston esikoululaisille ja lisäksi järjestimme kaksi kaikille avointa esitystä.

Toukokuun lopussa saimme Pihlajamatkan esityksiin yleisöksi Helsingin Uuden yhteiskoulun 8.- ja 9.-luokkalaisia, sekä Pihlajamäen yhteisötalon asiakkaita. Toukokuussa käynnistyivät myös Luontolumo-retket, joita oli koko toukokuun ajan aina keskiviikkoisin.

Kesäkuussa siirryimme Pohjois-Karjalaan ja aloitimme Kiteellä Korpimatka-esityksen työstämisen. Samalla kuvattiin, myös Korpimatkan traileri ja markkinointikuvat.

Korpimatkan ensi-ilta oli elokuussa. Sää oli hyvin vaihtelevaa, mutta onneksi kaikki esitykset saatiin pidettyä ja yleisöäkin tuli paikalle mukavasti. Korpimatkan esitykset päätyivät Muljulan kyläyhdistyksen majalle yhteiseen kahvihetkeen. Tunnelma oli lämminhenkinen ja yhteisöllinen.

Korpimatkan lisäksi elokussa oli Luontolumo-retkiä ja yleisölle avoimia Pihlajamatkoja Helsingissä. Syyskuussa jatkoimme vielä Vaahteramatkoja osana Pihlajamäen kyläjuhlia, minkä jälkeen siirsimme teoksen Stoan tilauksesta Itäkeskukseen Matokallion aluelle. Siellä saimme yleisöksi itäisen Helsingin 1.-2.-luokkalaisia. Ulkokausi oli hieno päättää onnistuneeseen esitykseen.

Taidetta luonnossa esityksiä oli yhteensä 29 ja Luontolumo-retkiä 12.