Osiris Ensemble   

Naisen Peili näyttämöllä

Naisen peili näyttämöllä

Naisen Peili–hankkeen ensimmäisessä vaiheessa taiteilijat loivat muualta Suomeen muuttaneista päähenkilöistään audiodokumentteja. Toisessa vaiheessa tarinat muotoutuivat näyttelyksi ja pienesityksiksi. Hankkeen kolmannessa vaiheessa pienesitykset yhdistetään kokonaistaideteokseksi.

Naisen Peili näyttämöteoksen ensi-ilta on 20.10.2022 klo 19 Malmitalossa

Teoksessa naiset kerääntyvät yhteen kertomaan ja kuulemaan toisista kulttuureista kotoisin olevien naisten tarinoita. Maisemat vaihtuvat Siperian tundralta Marokkolaiseen kylpylään ja sieltä edelleen helsinkiläiselle juna-asemalle. Naiset upottavat kätensä saveen ja kohtaavat toisensa yhteisen tanssin, musiikin ja nuotiotulen äärellä.

Esityksen ohjaa OSIRIS teatterin johtaja Liisa Isotalo, musiikista vastaavat Kaisa Siirala, Anna Murtola ja Aija Puurtinen, äänisuunnittelusta Lasse Turunen, koreografiasta vastaa Vivianne Budsko-Lommi, puvut ovat Mari Bisin ja videot sekä kuvat Ahmed Alalousin käsialaa. Veistokset on tehnyt Tiia Matikainen.

“TARINOITA TOISEUDESTA, OSALLISUUDESTA, OSATTOMUUDESTA, RIEMUSTA, VAPAUDESTA, ENNAKKOLUULOISTA, PELOISTA JA RAKKAUDESTA.”

Lue lisää Naisen Peili -hankkeesta